top of page

Testimonials

Emma, 35 jaar

Restaurant eigenaar

Cornelia heeft mij geholpen met het vinden van mijn waarden in mijn zoektocht naar wat ik nu echt wil. Wat maakt mij blij? En wat is belangrijk voor mij? Nu ik dat weet koppel ik alles wat mijn gedachten passeert steeds terug naar mijn waarden.


Cornelia heeft een hele professionele werkwijze en ze luistert écht naar wat je zegt!
Ik kan iedereen die het even niet meer weet een sessie met haar aanbevelen.

Jenna, 29 jaar

senior account manager

& copy writer

Cornelia really helped me think through things in positive ways I wouldn’t have done otherwise – giving me the tools to take proactive measures in order to get results. She was firm as needed but also very sensitive to my thoughts and feelings. 

 

Thanks to Cornelia, I have a much more positive outlook on life and doing better at work and outside of work. I now feel like a door has been opened to the most fulfilling part of my life and I’m fully prepared for it!

Chang, 35 jaar

Medisch specialist

In mijn hectische leven met een veeleisende loopbaan en een jong gezin, heeft Cornelia geholpen een stukje helderheid en rust te brengen. Haar kundigheid en nuchterheid zijn een verademing. Ik was bang dat coaching erg ‘zweverig’ zou zijn, maar professioneler en concreter kan bijna niet.

 

Ik dacht dat ik wel goed kon reflecteren, totdat ik bij Cornelia kwam. Op een rustige manier en zonder enig oordeel, helpt ze mij efficient knelpunten te identificeren en oplossingen te zien, gebruikmakend van haar ervaring en vakkennis.

 

Ik ben heel blij dat ik een coach heb gevonden waar ik vertrouwen in heb en die me echt verder helpt.

Pim, 33 jaar

Tech ondernemer

Cornelia heeft gezorgd voor een veilige omgeving. Ze is goed voorbereid, komt alle afspraken netjes na en is er tijdens het gesprek helemaal bij.

Ze is goed om mij bij de diepere laag te krijgen en daar niet alleen over te spreken, maar dat ook te voelen, daar ben ik erg blij mee.

 

Deze coaching heeft me geholpen om in mijn eigen leven praktisch aan de slag te gaan en mezelf op een nuttige wijze bloot te stellen aan datgene waar ik bang voor ben. Dat geeft me duidelijk meer zelfvertrouwen en brengt meer rust.

bottom of page